Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

BBC & Den ryska flätan

Festen var lyckad igår – det blev sent. Då är det extra skönt dagen efter att man valde att vara nykter och köra kvällen före! 😉

Idag har jag Blogger Boot Camp-fixat för hela slanten med mina kumpaner. Vi närmar oss och det ska bli grymt kul!! För er som inte ska gå på själva eventet, men som ändå vill komma och hänga med oss, finns en möjlighet. Ni är välkomna på eftersläppet av BBC’s egna After Training på Nordic Light Hotel, Vasaplan 7, kl 20:00 nu på lördag (Blogger Boot Camp går av stapeln i helgen som kommer). Ingen föranmälan krävs, det är bara att dyka upp!

Några var nyfikna på den ryska flätan. Det är mycket enkelt, går snabbt och blir piffigt. Extra bra för de som har väldigt fint hår, som jag. Man gör i princip bara en vanlig fläta, håller i änden av den med ena handen och drar försiktigt i testar på flätan med den andra handen. Den går att göra slarvig eller mer strikt, om man föredrar det. Här finns en bra beskrivning.
I övrigt såg jag ut såhär igår. 🙂
Sen tänkte jag visa er en lite närmare titt på glajjorna jag köpt, från Odd Molly. Micket nöjd är jag!

Man fick dem i världens sötaste fodral.

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1