Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Cirkus med pantertanter 

Hero och jag har inte sett mycket av varandra idag (heller). När han kom hem vid nio i morse, fick han ta hand om och natta Piggelin medan jag tog en (lång, varm) dusch. Sedan begav han sig iväg till stan för att med Addes hjälp hämta en bäddsoffa deluxe (Lampolet) som jag hittat på blocket. Som ny. Nypris 19500 kr och annonsen var ute för 5000 kr, men jag prutade till 2750 kr. Riktigt enkel att fälla ut och bra att sova i, för att vara bäddsoffa. Vi vill ha något bra att sova i för våra långväga gäster och det känns som att det här blev mitt i prick.

Efter att Hero kommit hem och jag fått i Piggelin och mig själv lite lunch växlade vi över igen. Det var dags för The Phantom of the Opera! Vår 80-årspresent till Herofarmorn. Herosystern skulle egentligen ha varit med, men hon åkte på kräkis och fick överlåta sin biljett åt Herofarmorns syster. Så det var jag med två pantertanter på Cirkus! 😉 Jag har länge velat se den och jag blev inte besviken.

Medan jag var iväg, skickade Hero små filmsnuttar och bilder. Mina små stjärnor. ❤️

Spaning.

Toast skagen till middag (jag stod för uppläggningen – Hero brukar göra det finare). Första gången jag ätit skaldjur sedan i augusti. Mums.

Nu är jag tröttmössa och ska sova. Piggelin vaknade 06:30 i morse.

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1