Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

11 månader

Idag hade jag kunnat få sovmorgon, för Piggelin sov ända till klockan sju. Själv låg jag dock vaken från klockan fem helt i onödan. Drygt. Men jag hade i alla fall ögongodis att kika på.

Idag är Piggelinaren 11 månader gammal och månadsdagen innebär fotografering. Jag har beställt ett enkelt, portabelt stativ så förhoppningsvis är det sista gången jag behöver använda den här hopplösa, hemmasnickrade varianten med stolar, lakan och what not. Helt omöjligt att få bakgrunden slät och fin och när jag väl hade fått till det hjälpligt så smet Piggelin. Rackarunge! 😛

Piggelin var INTE nöjd med att inte få ha sina älskade fingerdockor på “huvudbilden” med elefanten. Det blev således inte många bilder av den varianten och den här är den bästa, haha! 🙂

Mer nöjd när hon fick ha sina fingerdockor! (Ja, den där fonden… Jag kommer att retuschera till det bättre på de bilder som ska användas, men håll tillgodo med oretuschade.)

Vi har haft en bra dag idag. Hero jobbade och har sedan varit på informell avtackning av en kollega under kvällen, så vi tjejer har klarat oss själva. I morgon går Bellan sista dagen på sitt kära doggis och Hero jobbar sista (officiella) dagen innan föräldraledigheten.

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1