Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Spinning around

Plats: Kollektivtrafiken.
Väder: Soligt, molntussar och friskt i luften.
Humör: Bra.
Tankar: Det är mycket nu.
Gjort: Haft en bra helg med full rulle.
Gör: Tar mig till jobbet.
Planerar att göra: Jobba, gå på bokrelease(!), hämta Bellsan hos Herofarmorn, redigera lite bilder om jag hinner.
Bra: Bokrelease idag – Träna tillsammans med FamiljenTessans bok som jag har fotograferat!

Det är lite mycket nu, framför allt med bildhantering osv efter fotograferingar. Mycket vilja, för lite (fri)tid!

I fredags var vi på middag hos Heropappan och Ami. Det var väldigt trevligt. Bellsan var med och startade kvällen med att bada i poolen – kul!! När vi kom hem vid 23.30 hade vi fått besök av Oskar och Katta, fotografvänner från Göteborg som lånade gästrummet över helgen. Vi satt uppe ett tag och pratade – mys.

image

Bellsan i soffan hos Heropappan & Ami. Hon gillade att vara hos dem (även de har en spännande naturtomt, precis som på Blåbärsstället)!

Lördag morgon och trevlig frukost med våra gäster innan de drog iväg för att fotografera heldagsbröllop. För egen del pysslade jag med redigering tills det hade blivit dags för mig att ge mig iväg. Ett kort fotouppdrag (bröllop) på två timmar väntade på Dalarö. Det regnade och jag bävade inför hur det skulle gå, men lagom till vigselns slut hade det slutat att regna och vi fick jättefina porträtt uppe på ett litet berg. Jag måstemåstemåste ta mig tid att blogga på företagssidan – den bloggen har inte uppdaterats på över ett halvår – men att redigera kunders bilder måste gå före. Tidsbrist!!Jane (&) Haglund Photography, www.janehaglund.seJane (&) Haglund Photography, www.janehaglund.seJane (&) Haglund Photography, www.janehaglund.seJane (&) Haglund Photography, www.janehaglund.se

Efter bröllopsfotograferingen körde jag hem en snabbis för att hämta upp Hero och Bellsan. Kräftskiva hos Adde var nästa anhalt. Vi var ett friskt gäng på 10 personer och det blev en mycket trevlig kväll. Vid halv ett lämnade vi festligheterna och körde hemåt. Oskar och Katta hade avslutat sitt uppdrag och kommit hem en timme tidigare.

image

Bellsan i Addes säng, för att slippa det värsta dunket från musiken. Jag tycker att det ser så kul ut med alla dessa ben i en enda ormgrop.

Söndag. Mysfrukost med Oskar och Katta, sedan tog vi en långpromenad runt Barnsjön och ängarna innan de gav sig vidare på andra äventyr. Bellsan tycker att det är skoj med “godisträd” och att leka kurragömma. Efter lite lunch i magen packade vi ihop grejer och körde sedan till Handen för att hämta upp Sirpa, som jag skulle fotografera ute på Blåbärsstället. Under tiden pysslade Hero vidare med de sista detaljerna i badrummet.

Fotograferingen igår var helt för min egen skull och jag fotograferade enbart med analog film (jag tog inte ens med någon digital kamera). Skitkul och utmanande, på många sätt. Rullarna skickas iväg idag och det ska bli SÅ himla spännande att se resultatet!!

Idag skulle jag egentligen varit på utbildning i Oslo i dagarna två, men den ställdes in i fredags eftermiddag(!!) och det var ren tur att jag hann se mailet innan jag gick hem. Det gör dock inget, för nu kan jag gå på Tessans bokrelease i stället!! Hero jobbar natt och Herofarmorn hämtar Bellsan på dagis, så hämtar jag henne därifrån när jag kommit hem från bokreleasen. Perfekt! Bellsan hade förresten så bråttom in till polarna på dagis, att hon knappt vände sig om när vi lämnade henne i morse. Skönt att hon trivs!!

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1