Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Semester

Sista jobbveckan släpade sig fram, men så kom vi till slut till fredag. Bröllopsfotografering i lördags och det var magiskt. Ut till Blåbärsstället igår morse, för att säga hej till och äta frukost med mina föräldrar som hade kvartat in där på vägen ner från Avasjö. Fick uppskattade råd och dåd om vår lilla stuga.

Kort efter att mamma & pappa hade åkt, kom Annika & Danonino. Öråd och en plan för dagen, sedan åkte Annika och jag till affären. Lunch på Blåbärsstället när vi kom tillbaka. Snicksnack på altanen. Gick en härlig promenad med Bellan, då hon även fick bada (vi andra krukor var inte så sugna i kylan). Plockade blåbär och gjorde paj. Grillade gott. Mer snicksnack och slutligen somnade jag på soffan.

Idag var första riktiga semesterdagen. Frukost med Annika & Danonino. Promenad och bad från bryggan för Bellans del. Lunch på Smådalarö Gård (gott och trevligt) och sedan sade vi hejdå till våra gäster. Vilken lyx att umgås så länge och intensivt!

Vi stannade kvar på Blåbärsstället fram mot kvällen, sedan packade vi ihop och åkte hem. I morgon är det nämligen vår treåriga bröllopsdag och vi ska upp tidigt. Jag har förberett en mysupplevelse för oss och vi ska upp tidigt. 🙂

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1