Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Och så var det snart måndag igen

Lördag, söndag……..svosch! Och så var det snart måndag igen. Nåväl. Jag har i alla fall både fått mycket gjort och haft trevligt i helgen.

Fredagsmys.

Lördagshejdå till Hero som skulle iväg med grabbarna och spela golf. Själv parkerade jag mig framför datorn och layoutade bröllopsalbum till mina kunder. Jisses, säger jag, ni skulle bara veta vilken tid sådant tar!!

På kvällen fick jag finfint besök av Ruthie, som lördagsmös och stannade över natten. Vi pratade, käkade gott, pratade och såg sedan Batman II på dvd. I den ordningen – de som någonsin har umgåtts med mig framför en TV vet att min inlevelseförmåga inte medger socialiserande samtidigt med TV-tittande. 😉 Så ska man prata/umgås med mig, måste TVn vara avstängd. 🙂

Idag käkade jag frukost med Ruthie innan hon drog, sedan har jag fortsatt att jobba med bilder vid datorn, varit och fotograferat västra Stockholms charmigaste familj (jag ÄLSKAR septembersol!!) och jobbat vidare vid datorn när jag kom hem. Hero kom hem framåt kvällen och hade vunnit tävlingen med boysen. 🙂

Nu ska jag packa inför morgondagens tjänsteresa till Skellefteå (känner jag någon där?). Sov gott!

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1