Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Villa Villekulla 

En liten dam som blev sju månader på morgonkvisten och huskikande mot eftermiddagen.

Älskade liten, du ska få ett eget inlägg.

Dagen rusade på som vanligt. Jag tog lite bilder till mitt Piggelin-projekt eftersom det var månadsdag. För mig är det viktigt att bilderna tas just på månadsdagen, oavsett vilket humör Piggelin är på. Nu har det inte hänt hittills, men om det skulle vara så att det bara blir en stortjutande bebis på bild, så blir det det.

Mamma har sparat en del av våra kläder från när vi var små och det är väldigt kul att plocka fram till Piggelin nu. På fotona nedan är jag tio månader och Piggelin alltså sju. Mars 1982 mot oktober 2016, samma klänning.

Vi var och kikade på ett hus på eftermiddagen, Hero flexade ut ett par timmar tidigt. Det är ett fint läge, trevlig tomt och ett fint Villa Villekulla-hus, men en del att fixa med och som vanligt ser det både större och mer polerat ut på bilderna i annonsen än vad det är i verkligheten. Det var inte oväntat alls. Och det är helt galet vad priserna är galna i den här regionen. Vi får se vad som händer.

Till den stora vägföreningen för uppåt 500 fastigheter finns båtklubb, en liten lekplats och tennisbana. Hit är det några hundra meter från tomten, så läget är verkligen kanon.

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1