Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Värme & kyla

Igår var jag trött. Väldigt trött. Så trött att jag missade att hoppa av vid Slussen (där jag byter tunnelbanelinje) och hamnade vid Mariatorget. Det var bara att åka tillbaks! 😉
image

Efter jul köpte vi fönsterbelysning, för att det brukar kännas så himla, himla mörkt när man tar ner adventsljusstakar och julstjärnor. Januari måste vara lampaffärernas dröm. 😉 Hur som helst. Stjärnorna (som varit tända dygnet runt) åkte ner och de nya fönsterlamporna kom upp. I söndags fixade vi dessutom timer till dem. Lamporna går på när vi stiger upp och stängs av när det ljusnar på förmiddagen. De går på igen när det mörknar och släcks när vi borde vara i säng. Det är SÅ mycket mysigare att komma hem när det lyser i fönstren. Värme!
image

Igår var jag dödstrött och glad att vi hade rester kvar från i söndags. Sedan tipsade SysterYster om ett program på TV som vi såg klart. För trött för att sitta vid datorn. Vi kom i säng ljuvligt tidigt (eller rättare sagt i rätt tid), vid 22. Gudomligt skönt. Varför är det så svårt att komma i säng på kvällarna??

I morse vaknade vi till nysnö. Väldigt mysigt. Inne i stan och norr om stan har det varit barmark ett tag. I vår lilla köldhåla i söderförort har vi dock haft 20-30 cm snö kvar i trädgårdarna etc, även om det har legat bruna plogvallar längs vägarna. Men nu kom det som sagt ny och fin, vit snö (som iofs bidrog till förseningar till jobbet). I love! Prognosen säger dock att den ska töa bort redan i eftermiddag, vilket känns trist. Vintern SKA ha SNÖ och KYLA!
image

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1