Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Varför har vi inte gjort det tidigare? 

Vi har skaffat torktumlare. Oh my. Varför varför varför har vi inte gjort det tidigare? Visst, kläder slits mer, men what the heck. SÅ himla smidigt när man inte har världens största tvättstuga och inte vill ha hela huset fullt av tvätt på tork. Dessutom blir det ju himla mjukt och gosigt efter några varv i torktumlaren. Det är stor skillnad mot hängtorkat, eftersom vi inte använder sköljmedel. Det enda negativa är miljöaspekten och det har jag lite dåligt samvete över. Kläder slits mer (dåligt för miljön att behöva köpa nytt nytt nytt) och det går åt mer energi vid torkning. Samtidigt använder de flesta i Sverige torktumlare utan att ens reflektera över det. Det är hur som helst skönt att vi har skaffat en så att det går att tvätta några maskiner tvätt på rad utan att behöva vänta in torktiden på strecket.

I november åker vi till Gran Canaria en vecka med Herofarmorn (som fyller 80 år, vilket är anledningen till att vi åker), Herosystern med familj och Heropappan & Ami. Piggelinarens solhatt passar än så länge, men vem vet vad som hinner hända på 7 veckor…

Batteriladdning.

Vykort från lillebror. Kort & koncist.

Eftermiddagspromenad med Piggelin & Bellsklingen, medan Hero var iväg och handlade. Piggelin hade världens finaste kanin one-piece som hon fått av våra Trosa-vänner.

Bellsklingen fick bada.

Väl hemma igen fick jag hjälp med tvätten. Vi håller för övrigt på att försöka röja lite den här helgen.

Resten av kvällen har varit myskväll.

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1