Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Vår nyårsafton

Hero och jag firade nyår på tu man hand på Blåbärsstället. Riktigt mysigt. Och vilken lyx det är att kunna fjärrstyra luftvärmepumpen, så att vi kan sätta upp värmen dagen innan och det redan är uppvärmt tills vi kommer! Annars kan det ju vara ganska ruggigt ganska länge när man bara har underhållsvärme på i en stuga sådär.

När vi kom dit var det alltså redan varmt, men vi satte på en brasa för mysfaktorns skull.
image
Till förrätt körde vi en enkel, men god klassiker. Hemmagjord toast skagen, med bubbel.
image
Till varmrätt blev det plankstek på svensk oxfilé (den ekologiska var dessvärre slut) och bearnaisesås. Allt hemmagjort.
image
Efterrätt, min favorit: creme brulé.
image
På tolvslaget gick vi ut, skålade i bubbel, pussades (såklart!), tände tomtebloss och spanade in grannskapets fyrverkerier.
image
När vi kom in var det dags för den sista rätten, champagnesorbet med mixade jordgubbar och mynta. Delicious!! Älskar vår glassmaskin som vi fick i bröllopspresent!
image
Idag har vi plockat lite och körde hemåt när det mörknade. Dessvärre har vi rester över från igår, så vi tvingas äta samma mat idag. 😉

  • Jojo - 2 januari, 2014 - 10:36

    Låter som ett fantastiskt mysigt nyår, önskar er allt gott inför 2014!ReplyCancel

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1