Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Tre månader

Natten var stökig – Piggelinaren vaknade flera gånger och var jätteledsen. Jag konstaterade igår att det är ena hörntanden som trilskas. När Piggelin hade kommit till ro, började Pigallen stöka. Han var vaken mellan 3 och 4 inatt. Phew. Pigallen tog dock sovmorgon, så jag och Piggelin passade på att duscha. Och det blev win-win när jag föreslog att Piggelin skulle hålla duschen själv och duscha en stund extra sedan jag hade klivit ur och skulle göra mig i ordning.

Den här lille godingen blev tre månader idag.

Vi har haft en bra dag. Det stressigaste är såklart vid toa, mat och insomning, annars har det gått väldigt smidigt idag.

Piggelin var trött på lunchen efter den stökiga natten och tidiga morgonen. Härdsmälta innan maten serverades, på båda banen.

Jag lyckades natta båda två även idag. Jag jobbar på att få Piggelin att acceptera att hon inte kan ligga på min arm som hon brukar.

Tremånadersfotografering. Dock utan motiv. Han sov.

Som väl var vaknade huvudpersonen efter bara en liten stund (han har sovit knaggligt idag under dagen).

Godingen.

Hero börjar med att jobba 80 %, så ska vi utvärdera och se hur vi vill göra framöver. Hela familjen tyckte att det var fint att få hem honom idag.

Tröttfis.

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1