Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Today I am a star

Det syns dåligt i ljuset i kapprummet där jag fotograferade hela mig, men idag har jag på mig ett par av de där strumpbyxorna jag handlade i helgen (rea på rea, 25 spänn!). Scarfen är från en Rosa Bandet-kollektion på Lindex för några år sedan, kjolen är min favvofavvokjol från H&M som är säkert 10 år gammal (jag kommer att gråta blod när den är uttjänt) och både top och kofta kommer från den senaste klädbytarkvällen hos Mela. Trots att det alltså är nästan enbart gamla plagg känner jag mig mycket piffig! 🙂 imageTänk vad ett par strumpbyxor kan göra för en outfit – today I am a star även i gamla trasor! 😉

Tröjan har förresten ett svart glittertryck som jag diggar. 🙂 
image
I morse blev det mitt första spinningpass på bokstavligt talat år och dar. Jag har nog inte varit på spinning sedan jag slutade på Sats och det var ett tag sedan. 😛 Men jag gillar spinning och jag har saknat det! Passet i morse var över förväntan. Sex deltagare (inklusive mig själv) och en okej instruktör. Det är dock synd att det bara går på tisdagsmorgnar, men jag ska försöka att få till det framöver (det går tex inte nästa vecka, för då är jag på tjänsteresa).

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1