Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Stökig kväll, men bra natt

Efter en stökig kväll fick vi en bra natt, jag och Pigallen. Piggelin och Hero hade det värre, visade det sig. Pigallen somnade slutligen vid nio och han vaknade inte igen förrän vid tre och ville ha käk. Sedan var nästa mål förvisso redan vid fem, men ändå. Piggelin var visst klarvaken från halv ett till tre, men åtminstone inte ledsen.

Uppstigning vid sju för Pigallens del. Då hade Piggelin redan varit i duschen ett tag.

Lilla godingen. Hon har visst snappat upp att det är så vi gör då och då.

Lille godingen i gymmet på förmiddagen.

Skojsigt.

Piggelin gör ofta Pigall sällskap i gymmet.

De verkar trivas i varandras sällskap.

Hej hej!

Sovtåg på förmiddagen för Pigall.

Dagens nattning var nog den jobbigaste hittills. Jag började natta 12:03 och båda barnen somnade exakt samtidigt 14:02. Say no more.

När jag väl kom ner från ovanvåningen var huvudvärken inte att leka med. Jag kände för att ta två paket huvudvärkstabletter, men det blev bara två. Och det släppte till slut, tack och lov.

Jag tankade energi med bästaste Bellan i soffan. Mer än så orkade jag inte göra och Pigallen sover ju som regel bara i 30-35 minuter (så även idag).

Älskade strulfisisarna vakna (jag väckte Piggelin strax efter 15) och soffmys i väntan på att Hero skulle komma hem.

Piggelin har dille på bröst och allra helst bröstvårtor. Så fort hon blir trött, orolig, ledsen eller rädd så ska hon dit och pilla. Den här bilden visar ganska bra hur mysigt vi tycker att det är (inte alls).

En sovande Pigall. Jag hoppas att han sover lika bra i natt.

Jag har färgkoordinerat in Heros skjortor och slipsar i garderoben.

Nu ska jag krypa till kojs.

  • Erika - 23 november, 2017 - 22:19

    Det är som att återuppleva lillebrors första levnadsår när jag läser dina inlägg.
    Allt från krånglig mage, korta sovturer, tajma båda barnens sovtåg utan att den yngsta vaknar innan äldsta somnat, ilskan i bilen, dåliga sömnlösa nätter osv.
    Vi härdade ut. Kämpade som ni. Nu har lillebror fattat det här med att somna och sova längre än till 5:05. Han har ff en aldrig sinande energi men den är slut kl 19:30 på kvällen, då är sömnen inte ens en kamp längre. Det blir bättre, även om det inte är någon tröst nu.ReplyCancel

    • Felicitas - 23 november, 2017 - 22:44

      Åh, vad fel du har!! Det är VISST en tröst!!! 💖💖💖

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1