Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Sova ikapp 

Det blev ett all time low för Piggelins sömn igår, trots att hon var supertrött. Det tog lång tid att somna och natten har varit stökig. Även dagen idag började stökigt, med bara halvtimmeslånga sovstunder. 

Piggelin är dock för det mesta glad, förutom när det är uppenbart dåligt/stånkigt i magen. Vår lilla godbit.

Under eftermiddagen fick hon ett längre sovpass, med bara en snabb kissning efter en halvtimme. Hon somnade om på skötbädden när hon hade fått lätta på trycket på pottan.

Ikväll gjorde Piggelin en ny smygvändning från mage till rygg. Hon har knappt gjort några vändningar alls medan vi varit i Skåne, men nu har hon kommit igång igen vad det verkar. 

Just nu håller Hero på med tröst och nattning. Det börjar ha tagit så lång tid att jag funderar på att gå in och amma, men jag undviker helst att göra det precis innan hon ska sova. Det finns ju många teorier om det mesta, men de flesta rekommenderar att inte vänja lite äldre bebisar vid att somna vid bröstet. Men vi får väl se hur lång tid det tar – hon somnar ju åtminstone inte om hon är jättehungrig.

  • Nina Wallin - 8 augusti, 2016 - 18:09

    Hej! Vilket runt och fint huvud ditt barn verkar ha! Och vad bra ni jobbar med magträningen! Tänkte bara höra om ni haft någon speciell strategi för att behålla den goda huvudformen eller om ni bara är lyckligt lottade? Är det bvc som gett info om magträningen? Runt huvud och magträning minst tre gånger per dag hör ihop! Jag är nämligen besviken på min bvc som jag tyckte gav för lite info om den viktiga magträningen samt att de inte hjälpte till bättre med rådgivning för att behålla barnets huvudform. Så jag är nyfiken på hur om informationen skiljer sig mellan olika bvc. Du kanske har lust att skriva om detta i något inlägg och föregå med gott exempel ?. NinaReplyCancel

    • Felicitas - 20 augusti, 2016 - 12:30

      Hej Nina! Jag ska svara efter bästa förmåga i ett inlägg! 🙂

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1