Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Snabbuppdatering

Tisdag och onsdag. Dagarna flyter ihop. Vi var hemma och njöt av livet. Det är verkligen superlyxigt att få vara föräldraledig, även om det såklart har sina jobbiga stunder också. Men jag njuter. SOM jag njuter! Tänk bara en sån sak som att få ha världens vackraste varelse sovande i sina armar?!
image

De vanliga rutinerna har inte följts de senaste dagarna. Det har bara varit korta sovstunder, men desto fler. Piggelinaren däremellan är det lite kink, men mycket bus och leenden.
image

När det är dags att vila vill Piggelin gärna ha en hand på bröstet. Och greppar ofta ett finger eller två. Då blir hela hjärtat varmt. Nu är det ju inte bara gripreflexen längre, utan hon söker aktivt handen och klappar den.
image

Älskade lilla bus.
image

Jag läser för Piggelin. Hon fick Alice i Underlandet i julklapp av Sonia redan när hon låg i magen. Hon förstår ju såklart inte, men hon blir lugn och avslappnad när jag läser för henne – perfekt inför när det är dags att vila.
image

Hero missar mycket när han är iväg om dagarna, men han försöker ta igen det på kvällarna. Igår satt han och tjattrade jättelänge med Piggelin i famnen. image

Vår lilla propeller. image

Idag testade jag att ge Piggelin giraffen Sophie som hon fått två likadana av och en större. Tidigare har hon bara greppat den, men inte gjort så mycket mer, men nu förde hon den mot munnen och smakade på den. Spännande!
image

Det där med att ta en paus under amningen för att rapa, för att kanske inte kräkas riktigt lika mycket, är inte alls populärt. Inte alls.
image

Många korta sovpass även idag.
image

Lite sova här, lite sova där.
image

Piggelin blir inte lika frustrerad av att ligga på mage längre, utan det funkar bra i allt längre stunder.
imageimage

Och så några klädbyten också, såklart. För det mesta somnar hon när hon ligger själv, men det är mysigt att låta henne sova i famnen också. Kvalitetstid.
image

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1