Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Regn

Igår sov Piggelinaren sin längsta eftermiddagslur på mycket länge – 3 timmar och 40 minuter! Jag hade dumt nog lagt henne i soffan, för jag trodde att hon skulle sova 30-60 minuter som hon har gjort den senaste tiden, så jag kunde tyvärr inte utnyttja tiden till något särskilt vettigt eftersom jag inte vill lämna henne obevakad där hon riskerar att trilla ner. Men till slut vaknade hon i alla fall!
image

När Piggelin hade vaknat, käkat och fått ny blöja, gick vi ut på promenad. Det var helt ljuvligt väder! När vi hade gått nästan hela varvet runt som vi brukar, insåg jag att det skulle vara lagom att gå till doggis och hämta Bellsklingen lagom till de kommer tillbaka från sin eftermiddagspromenad.
image

Bellan är förvånansvärt tolerant mot Piggelin. Jag trodde att hon skulle dra sig undan mer, men det gör hon inte än så länge i alla fall.
image

Piggelin tyckte inte att gårdagens fotbollsmatch var så intressant.
image

Idag har det än så länge regnat hela dagen. Inget väder jag känner mig så sugen på att dra ut vagnen och Piggelin i, så vi stannar inne och tar det soft idag.
image

Piggelin har gymmat en sväng. Nu kan hon ligga en god stund på mage innan hon blir förbannad.
image

Sovdags.
image

Nya kläder pga kräk. Det har blivit väldigt mycket bättre sedan vi började med refluxmedicinen, men det kan ju vara tillfälligheter än så länge så jag vågar inte ropa hej än.
image

Nu på eftermiddagen har jag haft att göra med en övertrött grizzly. Hon somnade till slut i sjalen, efter att jag försökt söva henne på alla andra sätt. Men hon var störtförbannad. Nu har jag satt mig i soffan (fortfarande med henne i sjalen) och känner hur hennes dregel rinner ner mellan brösten. Himla fräscht! 😉
image

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1