Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Ordningen återställd 

Så var ordningen återställd – jag är hemma med Piggelinaren som vanligt. Inspirerad och energifylld efter bra dagar på Way Up North.

Piggelin och jag hade en mäklare här hemma på förmiddagen. För att pejla av läget på vad vårt hus kan vara värt vid en eventuell försäljning. Vi har ju hela tiden vetat att Borgen förmodligen inte blir det hus vi bor i tills vi (förhoppningsvis) blir gamla, utan mer att det är bra just nu. Vi har tidigare haft som långsiktig plan att kanske flytta en bit längre ut på Tyresö – mer natur och mindre villakvarter. Men man vet ju aldrig vad livet har i beredskap åt en. När Heromamman dog och Heropappan så småningom träffade och flyttade ihop med Ami, försvann han iväg en bit, till Nacka. I stället för 13 minuters bilfärd som vi hade tidigare (det är aldrig köer på den sträckan), blev det i bästa fall 30 (i icke rusningstid). I helgen skrev Herosystern och hennes sambo på kontrakt på ett hus och de flyttar utåt Värmdö till jul (Värmdö ligger bortom Nacka, så det är tio minuter från Heropappan & Ami). I stället för 16 minuters bilfärd blir det i bästa fall 40 (i icke rusningstid). Plötsligt hamnar vi lite långt ifrån. Jag älskar Tyresö där vi bor, men Nacka/Värmdö är ganska lika som kommuner, med natur och hav i fokus. Kanske hamnar vi där i stället vad det lider. Vi har inte på något sätt någon panik härifrån, men det är bra att ha koll på läget om det skulle dyka upp något vi verkligen blir intresserade av. Därav mäklarbesöket.

Förutom mäklarbesöket hade vi en tämligen normal dag. Lek, bus, mat, sova, promenad.

Piggelin under förmiddagsluren. Lekte kurragömma?

Skoj på pottan.

Palsternacka schmalsterpacka.

På promenad för att hämta Bellsklingen på doggis.

På väg hem från doggis med cirkusprinsessan.

Piggelin snurrar runt i en väldig fart nuförtiden. Mage till rygg, rygg till mage och även “runt y-axeln” (sorry alla som inte gillar matte, men jag kommer inte på någon bättre beskrivning). Hon har börjat att sätta i tårna så smått i golvet, men jag skulle väl inte säga att hon tar sig framåt riktigt än (eller jo, det gör hon, men det går väldigt, väldigt långsamt och det är inte alla underlag hon grejar det på). Men det är på gång och det händer mer och mer för varje dag!

Mina tre stjärnor vid läggdags.

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1