Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Och så dröjde det sådär länge igen

Och så dröjde det sådär länge igen, innan jag skrev. Nåväl. Jag har haft annat för mig. 🙂

Till exempel har jag ätit den största chokladbollen någonsin, maskerad till en tennisboll (den suddiga bilden bjuder jag på).
image
Jag varit på VIP-event och sett Pimpim och Ferrer spela på If Stockholm Open (inte mot varandra). Lyssnat till bland annat Mark Levengood, Marcus Allbäck, Jonas Colting och Måns Zelmerlöf (hej patriarkatet!). Mobilbilder även här, tyvärr.
imageimage
Jag har fått tillbaks ett gäng bilder från framkallning och skanning i UK, bland annat de första med Hasselbladen – yay, love film!! Jag har fått shitloads av fotojobb gjort och levererat. SKÖNT!!

Jag har varit på födelsedagskalas (i fredags) och jag har myst i soffan med Hero (i lördags) till en film med Cruisan, nämligen Oblivion. Vi hyrde den via SF Anytime (jag är inte för det där med nedladdning – betalar hellre för mig). Schmidigt!

Vi har varit ute på Blåbärsstället. Målat en gång till på brunnslocket och det lilla taket som Hero byggt. Nu återstår bara att kapa och fästa snuttarna av takpappen på ett finurligt sätt (det är den gamla, tjocka sorten, som inte är så medgörlig – tips mottages tacksamt!). Stängt av vattnet för vintern (kanske lite tidigt, men better safe than sorry). Städat i ordning lite efter byggkaos (inte klara).

Jag har satt upp ett av loppisfynden från Avasjö i stugan, nämligen den här fina, oanvända fotogenlampan (nya kostar de 800-1500 spänn och jag tror att jag betalade en femtiolapp), som vi har fyllt med olja i stället för fotogen. Det fanns två liknande fotogenlampor på Blåbärsstället som ingick i köpet, men den ena var i så dåligt skick att vi kastade den (alla delar behövde bytas ut, utom själva oljehuset och lampglaset). Den andra, som har grön botten, har jag beställt nytt lampglas till för 172 kr inklusive frakt (måste tipsa om fotogenlampor.se som jag hittade när jag googlade – de har jättemycket information och typ alla reservdelar som finns).
image
Det var nog i stora drag vad jag har gjort sedan sist. En hel del, alltså! 🙂

  • pilla - 21 oktober, 2013 - 20:10

    Vilken härlig och effektiv helg på hemmaplan! Oljelampor är så mysigt!ReplyCancel

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1