Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Memory lane

Igår gjorde jag ecuatorianska patacones, på omogen matbanan (“verde”) precis som det ska vara. Det är över tolv år sedan jag kom hem därifrån. Wow. Jag vill verkligen åka tillbaka, med Hero. Hmm. Pataconesarna blev i alla fall goda, men de skulle inte ha vunnit någon skönhetstävling. :O) Man tager nämligen vad man haver – i stället för att slå dem platta med en stor, flat sten (som man alltså ska göra), använde jag en liten köttklubba i metall. 🙂
image
Vi har även tagit beslut om att signa upp oss på Öppen Fiber. Trots att jag har mina konspirationsteorier. Jag funderar på om det är så att det är Telia (som ju äger själva ledningsnätet) som under ett års tid har saboterat vårt internet (vi har en annan leverantör och de kommer inte tillrätta med problemet), bara för att vi ska ledsna och signa upp oss på fiber nu när det kommer…? 😛 Må så vara – jag är trött på strul och vi behöver en stadig uppkoppling för att kunna leverera till våra kunder. Fiber, våren 2014, it is! Jag kan inte i ord uttrycka hur skönt det ska bli med 100/100-lina, nedströms OCH uppströms!!
image
Hero testade förresten altantvätten igår, medan jag påbörjade bokföringen. 🙂
image

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1