Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

17 månader respektive fyra veckor 

Söndag och Piggelin blev 17 månader. Obligatorisk fotografering efter sovtåget och Piggelin var ovanligt medgörlig. Skönt med en strulfri månadsfotografering, för en gångs skull!! Bilderna får dock vänta lite – jag ligger efter även med förra månadens fotografering.

Måndag och lite längre promenad med hela familjen. Fint väder på förmiddagen, så vi var glada att vi såg till att komma ut då eftersom det blev tristare väder på eftermiddagen.

Pigallito i bodyn från (F)adde(r).

Tisdag och jag minns inte riktigt vad vi gjorde. Kom ut på promenad åtminstone. Piggelin bjuder gärna av sin mat.

Än så länge visar inte Piggelin något annat än nyfikenhet och uppskattning för sin bror. Mysigt.

Nackträning. Bilden ger dock en något skev bild av verkligheten. Det är inte så att Pigallen håller huvudet upprätt några längre stunder, vilket bilden kanske ger sken av, men han kan lyfta det kort åtminstone.

Onsdag och Pigall blev fyra veckor. Morgonmys.

Vi gick en längre promenad efter frukost och avslutade med lekplatsen. Pigall fick gunga för första gången.

Rutschkana. En favorit för Piggelin.

Att rida på pappas axlar är också kul.

Och att leka tittut på axlarna.

Terrängvagnen.

Kvällens nattning var en jobbig historia. Jag nattade en strulande Piggelin och det tog två timmar innan hon somnade. Under tiden tog Hero hand om en i princip non-stop skrikande Pigall. Det var en jobbig kväll för både barn och föräldrar. Pigallen har börjat stöka väldigt mycket kvällstid nu. Tyvärr. Hoppas att det inte blir lika stökigt som med Piggelin bara, men det återstår att se.

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1