Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Fredag, lördag, söndag

Fredag och lunch med Heros gamla gymnasiekompis, Märta, som tills alldeles nu bott precis vid mitt jobb. Vi tog en vegetarisk pizza på torget. Gott och väldigt trevligt!

Hem till min fantastiska familj efter jobbet. De reder sig bra utan mig om dagarna och Hero njuter verkligen av sin föräldraledighet, men när jag väl kommer hem blir Piggelin ganska mammig och det är bara jag som får ta kvällsnattningen än så länge.

Lördag och fullt ös för att kunna ha lite födelsedagskalas för Piggelin utan att behöva gå i labyrint bland kartonger och annat som ännu inte har hittat sin plats i Villa Villekulla. Det funkar väldigt bra att låta Piggelin vila på en madrass på golvet numera och vi har inte använt spjälsängen sedan vi flyttade hit.

Det har varit superhärligt väder hela helgen och vi hittade äntligen Piggelins skor! Hero spenderade en stor del av dagen med att få ner mitt äppelträd i trädgården enligt konstens alla regler, så att det ska få bästa möjliga förutsättningar att växa sig starkt och ge frukt. Vi brudar hejade på och Piggelin invigde sina skor. Det var trixigt att gå på mjuk och knölig gräsmossmatta, men på trallen och bergsknallen gick det lite lättare. 🙂 Dock svårt att resa sig med skor på.

Lite liten overall, men vi har haft den större utlånad till Pyret. Den har vi dock fått tillbaks igen nu!

Söndag och röj i en väldig fart. Piggelin rekordsov i 2,5 timme under förmiddagen, så det var inte lönt att få henne att försöka vila under eftermiddagen och vår planering sprack lite grand därmed, men det gick bra ändå. De som kom var Adde, Herofarmorn, Heropappan, Ami, Heromormormorfar, Heromostern, HerokusinSandra, Herosystern, Martän och Pyret. De började med husesyn och sedan bjöd vi på fika. Piggelinaren och Pyret fick plätt-tårta och vi andra käkade bland annat schwarzwaldtårta.

Inte så pjåkigt!

Kväll och slut på ett lyckat kalas. Piggelin somnade gott.

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1