Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Förhoppningen

Idag opererades stiften ut, tre till antalet. En timmes försening, strul med att få bort det rosa gipset innan jag ens kunde börja tvätta armen, men det har gått bra. Det var sådär lagom gosigt med flagnande hud som varit instängd i en månad.
image
Jag var totalt en timme i operationssalen. En halvtimmes förberedelser och en halvtimmes operation. Jag fick, på egen begäran, sova även genom den här lilla operationen. Kirurgen meddelade att det hade gått bra, sedan fick jag knata upp till den vanliga mottagningen efter att jag hade fått i mig lite fika. Jag fick ortos och schema för försiktig rörelseträning av en sjukgymnast. Dessvärre fick jag en ortosvariant med “fastlåst” tumme. Jag som hade hoppats på att tummetott äntligen skulle få vara fri. :/ Men. Ortosen är åtminstone avtagbar så att jag kan sjukgympa och duscha.
image
Om ett par veckor är det dags att få tillsyn och plocka bort de fem stygnen. Sedan hoppas jag att jag ska vara färdigskuren för ett bra tag framöver. 😛

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1