Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Före vs efter, typ

Jag fick dille på det där med kökssoffa sedan vi köpte den till Blåbärsstället. Tänkte på hur mycket jag tyckte om att sitta/ligga på kökssoffan och se på när mamma for runt i köket när jag var liten. Jag tänkte på den där ljusbruna dynan som alltid halkade runt. Kökssoffan var min plats. Så kom jag in på tankarna om att ha en kökssoffa även här hemma i Borgen. Hur fint det skulle bli i köket med en liten, vit kökssoffa. Hero, som också vuxit upp med kökssoffa, var lite tveksam till om det skulle ta för mycket plats, men jag lyckades övertyga honom. Och som det brukar vara när jag får något för mig, är det inte särskilt långt från tanke till faktum.
fb_001
Vi ska sy en dyna till soffan så att den blir mjukare att sitta på. Taklampan ska flyttas en bit. Vi ska även hitta andra stolar/pallar – stolsryggen är för hög och känslan behöver “tas ner” lite så att det inte känns så uppstyltat. Bordet blev kanske i största laget, men med andra stolar/pallar tror jag att det blir en annan känsla. Vi är jättenöjda med förändringen – det blev mycket mysigare såhär!

  • pilla - 23 november, 2013 - 22:01

    Verkligen fint! Jag är också uppvuxen med kökssoffa. Liggandes där i väntan på kvällsmaten!ReplyCancel

  • JoHo - 25 november, 2013 - 17:26

    Åh, kökssoffa är bäst! Jag vill också ha en… men har tänkt att det är för tajt om plats i vårt kök… men hm, hade inte ens tänkt på att det finns mindre varianter! 🙂 Blev jättefint hos er tycker jag!!ReplyCancel

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1