Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

En evighet, en kort sekund

Ja, det var väl sisådär ungefär en evighet sedan jag skrev igen.

Nu har jag börjat jobba 75 procent (har tidigare jobbat 25 procent hemifrån sedan ett tag tillbaka) och därmed är det in i karusellen igen. 700 olästa mail väntande kan ge vem som helst ångest. Även mig… Konferens i dagarna två i veckan. Alla nordiska kollegor möttes, 41 till antalet. Den här typen av konferens har vi med 1,5 års mellanrum, fick jag veta. Men den förra var i juni 2011, dvs precis innan jag började och snart tre år sedan. Det var många jag aldrig hade träffat, eller pratat med. Hade jag fått bestämma hade jag nog valt att lägga in lite teambuilding-aktiviteter, för jag tror att vi hade vunnit mer på det än bara föredrag och “workshops”. Men nu är det ju inte jag som bestämmer. 😉

Nåväl.

Vad har mer hänt sedan sist? Vi har varit på bio. Vi har sett The secret life of Walter Mitty (rekommenderas!) och Robocop (rekommenderas också!). Vi har bokat bröllopsfotografering inför sommaren (skoj, skoj!).

En stor grej är att jag har påbörjat fotograferingen till boken Träna tillsammans med familjen, av Terese Alvén (och äntligen kan jag berätta om det!). Fantastiskt roligt! Tessans första bok, Viktig – från matmissbrukare till träningsförebild, är en gripande och imponerande självbiografi där hon berättar om sin resa tillbaks från anorexian. Jag är så himla stolt, både över att vara Tessans vän och att hon har bett mig att fotografera till den nya boken också. Fotograferingarna i sig är också roliga – det är alltid spännande och utmanande att fotografera barn! 🙂 Vi fotograferade lite redan i somras och vi har en del som kommer att göras under våren. Förlaget jobbar redan nu på layout (och den ser ut att bli grymt fin). Boken kommer ut  till hösten och det känns fantastiskt roligt!!

  • Jojjo - 13 februari, 2014 - 22:34

    Men åh så kul med boken, grattis Jane!ReplyCancel

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1