Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Det sämsta med att fotografera analogt

Att fotografera analogt känns verkligen jättekul och spännande. Men det har onekligen sina nackdelar. Det sämsta är att man inte får bilderna direkt, nununu. Jag har tex inget att visa upp på bloggen idag. Därför var jag tvungen att ta en meningslös bild på mig själv. Men hepp, här är jag. Lite lagom trött, sådär.
image
Den andra väldigt negativa saken är att det är väldigt dyrt. Dyrt att köpa film, dyrt att framkalla, dyrt att scanna. Men skoj, det är det! Och väldigt ovant att inte direkt kunna se det man har fotograferat. 🙂

Idag har vi tagit det soft. Varit hos ett av sommarens brudpar och överlämnat ett tjusigt album och en snygg canvastavla. Varit på mumsig och trevlig middag hos Erik & Lina. Jag vill dock inte inse att helgen redan är över. Var tog den vägen???

Åh, just det! Våra bilder från bröllopsresan har blivit publicerade på ytterligare en internationell inspirationsblogg – Done Brilliantly – tredje gången gillt?! Superskoj hur som helst!!!

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1