Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

BBC13

Så var det dags. Blogger Boot Camp 2013. Denna gång som deltagare och bara deltagare. Det var skönt och roligt. Och ovant. Jag vet ju så väl vilket arbete som ligger bakom (före, under OCH efter). Årets arrangörer –  Terese, Sofia & Mela – hade sytt ihop det riktigt fint. Lokaler, pass, sponsorer, käk osv. Det var många bekanta ansikten, men också många nya. Jag har haft en fin dag.

Bilder finns det inte så många av för min del. Jag hade bara min namnskylt (som jag fick väldigt mycket beröm för 🙂 ) och mobilen med mig. Skönt så!
image
Såhär kallt var det i morse när jag körde hemifrån. Alltså?!!image
Mingel mellan passen.
image
En glad jag innan spinning med Jessica Clarén.
image
Här, mina vänner. Här ser ni en urusel bild på en fantastisk människa och instruktör. Jessica Clarén. Jag har svårt att få ihop att någon kan utstråla så mycket trygghet, lugn och balans precis exakt samtidigt som power, energi och jävlar anamma. Jag vet inte hur, men hon gör det. Det är en ren fröjd att bara lyssna till hennes röst. Om ni inte har fått chansen att träna för Jessica tidigare, se till att skaffa er den chansen.
image
God lunch tillagad av årets kock 2011.
image
Tänkvärd föreläsning av Terese och Sofia.
image
Utrensande shot från Oral-B’s juicebar – ingefära & citron.
image
Finfin goodiebag med en massa härligheter från tex Casall, Reebok, Fazer, Oral-B osv.
image
Avslutande middag och prisutdelning. Trevligt sällskap.
image
Nu är jag trött i kropp och knopp, men det har varit en väldigt fin dag med väldigt fina inslag. Tack.

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1