Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Bad, bad och mera bad

Mr Mini och jag hade en förmiddag på tu man hand, eftersom Hero och Piggelinaren åkte och badade. Mr Mini och jag var lite trötta, för vi hade en lite stökig natt med vaket från tre till halv fem. Jag hatarhatarhatar när mina barn inte mår bra. Men förmiddagen var desto bättre och Mr Mini kunde sova ikapp. Jag drack tre koppar kaffe på raken (normalt dricker jag en kopp på en hel dag).

Hero och Piggelin hade haft en jättebra badstund, berättade Hero. Piggelin hoppar från kanten, hänger på Hero när han simmar och trivs väldigt bra i vattnet rent allmänt. Vårt poolprojekt känns bara mer och mer rätt. Vi hoppas att även Pigallen ska trivas i vatten, precis som resten av familjen (även Bellan älskar ju att bada!).

När Hero och Piggelin kom hem från simhallen, satte jag på grillen. Jag hann vända mig om för att lägga korven på grillen och vips! så hade Piggelin hittat plaskepoolen med regnvatten… 🙈 Det var dock lite kallt, upptäckte hon ganska snart.

Piggelins hår börjar bli riktigt långt nu. Idag testade jag att sätta upp det i två tofsar, men de åkte av lika snabbt igen. Jag hann åtminstone föreviga det! 😉

Mellis och pappagos.

Pigallen. En månad gammal i morgon. Vår lille parvel.

Jag har även efterhandspostat bilderna från i söndags med Piggelin som blev 17 månader.

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1