Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Bara idioter 

Jag har konstaterat att det bara är idioter som får för sig att först flytta med en ettåring och sedan ge sig på att renovera två hus och bygga pool med två barn under två år. Det är totalt vansinne. Men har en tagit Fan i båten får en ro honom i land, som det heter. Det är bara att bita ihop och göra och försöka jonglera de där två små under tiden.

Nu har även Piggelin blivit sjuk. Konstigt vore annars, hon vill ju gärna pussa och gosa med sin bror. ❤

Vardagsrummet börjar bli klart. Småpill och taket är kvar. Jag tror att vi skippar gardiner tills vidare. Åtminstone tills vi ser helheten när möblerna är på plats igen. Folk (som hyr) har nämligen svårt att hålla fingrarna i styr och är på och flippar med hissgardinerna. Sedan återställer de inte ordentligt, så det ser alltid för jäkligt ut mellan gästerna och jag börjar bli trött på det. De får nog klara sig utan gardiner fortsättningsvis.

Leran som Inger hade med sig är fortsatt populär. Det är toppen, för Piggelin har så mycket fart i sig och det är bra med en mer lugnande aktivitet.

Piggelin har blivit hängigare och hängigare under kvällen.

Bellan har varit en sväng till grannarna här ute över dagen och det tyckte hon var toppen.

Hon var väldigt trött när hon kom hem vid tretiden, så hon har nog fått utlopp för sin energi.

Jag har målat socklar och Hero målar tak.

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1