Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Hemma

Vi är hemma från Blåbärsstället. Vi ska dock dit igen snart och fortsätta fixandet.

Förrgår, den 1:e oktober. Tiden rusar. Gavelspetsen är som sagt färdigmålad och nu tar vi knutar ordentligt och vindskivor lite snabbt (de ska bytas, men tills dess slänger vi på lite färg). Och det blir nytt foder runt entrén. Det kommer att göra stor skillnad på helhetsintrycket. Om vi hinner (prioriterar) under vintern så blir det även nya foder kring fönsterna. Det går att förbereda och måla hemma i garaget, så byter man dem ganska snabbt väl på plats sen. Sedan ska alla fönster renoveras. Det innebär lite mer jobb och prioriteras inte just nu. I stället målar vi om där inne. Det ger mest piff för nerlagd tid.

Under tiden Hero fixar försöker jag hålla våra två under två nöjda. Det går ganska bra så länge en av dem sover. 😉

Piggelin med sin aldrig sinande energi. Härligt, men utmanande.

Pigallen när Piggelinaren sov.

Nackträningen är väldigt opoppis.

Sovtajm.

Igår blev Pigallen två månader. Vi packade oss hem från Blåbärsstället och väl hemma blev det månadsfoto av Pigallen medan Piggelin käkade. Hon tyckte för övrigt att det var väldigt kul att komma hem till leksakerna. Det återstår att se när jag ska hinna gå igenom bilderna från båda barnens respektive fotografering. Jag har ju inte hunnit ta mig an den förra månadens bilder än. Eller månaden dessförinnan för den delen.

Gårkvällen var en smärre katastrof för Pigallen. 🙁 Om man ska försöka se det positiva i eländet så innebar dock katastrofkvällen att han sov i sex sammanhängande timmar igen, vilket är en ren lyx nuförtiden.

Idag åkte Piggelin och Hero till badhuset igen. Vi försöker få till det en gång i veckan. Både Piggelin och Hero tycker att det är kul. Pigallen tyckte att det var väldigt lugnt och skönt hemma, så han tog igen förlorad sömn. Själv for jag runt och fixade med tvätt, kök osv.

Piggelin tog själv på sig stövlarna. Att det blev fel fot brydde hon sig inte om. Och det såg ju ut att gå ganska bra ändå. 🙂

Det kom en present till Pigallen och en storasysterpresent till Piggelin med posten idag. Spännande, tyckte Piggelin.

Pigallen tog sovmorgon efter den jobbiga kvällen och efter toabesök satt han nöjd hos sin pappa.

Godingen.

Lugn och ro medan Piggelin och Hero var iväg.

Yrvädret hemma igen. Det kom även lite tradera-köp med posten igår, som tvättats till idag. Nothing runs like a Deere!

Nybadad och trött. Även en Deere måste vila.

Bellan vill vara med när vi ammar.

En pigg Piggelin.

Piggelin kikar på Vargens fina kalender.

Kvällens nattning blev den värsta hittills. Phew.

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1