Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

1. En bild på dig som du själv tycker om

Så var det första december och första advent. Det betyder lucka ett i julkalendern och att jag ska lägga upp en bild på mig som jag själv tycker om, eftersom jag följer Emily Dahls julkalender från förra året. I årets julkalender är dagens lucka att berätta om sin stil, så jag nämner det lite kort, men först till bilden.

Även om det oftast är jag som står bakom kameran, finns det ändå ganska många bilder på mig som jag tycker om och det är svårt att välja. Från min barndom, från resor, från äventyr och andra tillfällen då jag varit lite sådär extra glad. För mig är det inte bara bilden i sig – mycket handlar också om att jag känner in så mycket i en bild och minns hur jag kände där och då, när den togs.

Jag har valt en bild från förra året. Den är tagen i regnskogen av Hero, precis innan vi skulle på couple’s massage, på vår bröllopsresa till Fiji. Vi hade ju lite otur på resan, men jag var väldigt lycklig över lag. Jag hade gift mig med mannen i mitt liv och var på mitt livs (bröllops)resa med honom till andra sidan jorden. Vi mådde alla okej och vi levde i tron att Heromamman skulle besegra hjärntumören, även om hon hade det tufft på många sätt. Gällande bilden i sig tycker jag väldigt mycket om platsen, kompositionen, bokehn och hur ljuset faller. Jag tycker om att jag bara är jag – i en sliten strandklänning, håret i en rufsig knut och ingen mejk.

Min stil då? Väldigt blandad skulle jag nog uttrycka den som. Pimpinette ibland, lite retro ibland, baggy jeans och tröja ibland, sportig ibland, slarvig ibland. Inte extrem eller fast i något särskilt – spretig eller tråkig skulle kanske någon annan säga. “Kontorsklädsel” krävs på jobbet. Generellt vill jag klä mig bekvämt och gärna så att jag känner mig fin. Tycker att det är väldigt jobbigt att hitta matchningar i min egen garderob, så klänning är mitt favoritplagg – den slipper man matcha. 😉

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1