Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Vi var i Skåne i helgen

Plats: Kollektivtrafiken.
Väder: Duggregn och sådär ruggigt att det kryper in i ryggraden på en.
Humör: Bra.
Tankar: Ljusning där framme i horisonten?
Gjort: Lämnat Bellan på dagis med Hero, sedan jobbat.
Gör: Åker tunnelbana.
Planerar att göra: Hämta Bellan på dagis, hem, klä ut mig till en michelingubbe för att lura kylan och sedan till Emma på hundträning. Väl hemma igen blir det fotojobb. Hero jobbar natt.
Outfit: Svarta byxor, blåvitrandig stickad tröja.
Bra: Det var en väldigt mysig helg!

Hemma igen. Helgen har gått alltför fort. Men det har varit mysigt. Vargmys deluxe, med passning och nattning när mamman och pappan var på middag. Det är en särskild fröjd i mostershjärtat när Vargen vill hålla “musses” hand när det är sovdags. Då blir jag till en blöt liten fläck, att det faktiskt funkar med bara mig.

Det är dock en utmaning att hålla reda på en unghund som är lite halvrädd för vilda barn (lugna barn är inte skrämmande, men när det är lite mer energi i rörelse är de lite läskiga) och världens goaste tvåårs-Varg (med mycket härlig enegi), så fastän jag hade hela kamerakittet med blev det inte en enda “riktig” bild tagen. Bättring där. Tur att jag får en ny chans snart igen.

Idag jobbar Hero natt. Bellan och jag ska på hundträning hos Emma. Spännande. Jag har mest stått på läktaren hittills (och Hero har gjort momenten med Bella), för det är (ju) lika mycket hundförarutbildning som hundträning. Så det kändes bättre att Hero, som ju inte har uppfostrat hund tidigare, fick gå kurserna. Bellan och jag tränar givetvis ändå, men inte på kursen. Idag jobbar dock Hero som sagt, så Bellan och jag kör kurs tillsammans. Jag kommer att komma dit som en michelingubbe, för jag vill inte frysa i rusket.

  • Ulrika - 20 oktober, 2014 - 17:43

    Känner igen det där med tvååringsenergi. Hade våran “musse” = Anga (Agneta) på besök i helgen och jag trodde aldrig att Ebba skulle tröttna på att bli jagad runt huset (det gjorde hon inte riktigt heller) 😉 Visst är det mysigt men lite utmattande..ReplyCancel

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1