Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

V35+5 och sista dagen på kontoret

Sista dagen på kontoret. Tanken var att det skulle vara sista dagen på jobbet, men riktigt så blir det ju inte. Men från och med måndag jobbar jag åtminstone hemifrån! 🙂

Igår var jag på “förlossningsförberedande akupunktur”. Tanken är att det bland annat ska minska risken för att gå över tiden (vilket ju är sammankopplat med igångsättning, vilket i sin tur är sammankopplat med större risk för komplikationer). Det var min barnmorska som tipsade om det och det var en fd kollega till henne (som alltså också är barnmorska) som jag gick till. Jag har två tillfällen inbokade till nästa vecka och tanken är att det ska hinnas med minst fem. Det är ju inte alls säkert att det funkar och det kostar en del, men jag har bra erfarenhet av akupunktur sedan tidigare (när jag hade problem med vaderna) och jag vill känna att jag har gjort det jag har kunnat för att allt ska bli så bra som möjligt. Så det känns åtminstone värt att testa.

Fredag idag. Bellan och jag ska ha mys, eftersom Hero jobbar natt.

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1