Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Skåne here we come

Ah, i bilen mot Skåne. Rapsfälten. Wiii!
image

Igår tog jag en fika med mig själv efter att jag hade varit på SÖS och väntade på att guldsmeden skulle öppna. Jag har lämnat in vigselringen för att göra lite justeringar/tillägg.. :) Kommer att bli grymt!! :D Enda nackdelen var att jag var tvungen att lämna ifrån mig min älskade förlovningsring, eftersom den ska användas som mall, men jag har satt dit en “reserv” så att det inte ska kännas så tomt på fingret. ;)
image

Jag har förresten inte visat Heros herohörna tidigare… Han har inte fått ha alla de där grejjerna framme inne i själva huset, men har byggt sin egen idolhylla i det lilla “hobbyrummet” (det heter så på husritningen, men är 2 kvm stort och rymmer en liten arbetsbänk och vår frysbox). Gulligt va?! ;)
image

Idag var vi en vända hos arbetsterapeuten innan vi drog söderut. Jag fick en ny ortos som låser tummen. Oh boy, vad jobbigt! Känner mig om möjligt mer begränsad nu än med gipset. Men det kliar inte åtminstone. ;)
image

Några timmar till i bil, sen är vi nere!

Postat med WordPress för Android

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1