Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Kickin’

Bella är mycket, mycket bättre. Idag får hon leka med sina kompisar på doggis, vilket hon har saknat väldigt mycket (tidigare har hon fått vara avskild från sina polare, eftersom hon skulle ta det lugnt, men nu ökar vi intensiteten successivt). Hon älskar att komma dit!

Veterinärerna tror att Bella inte tålde den antiinflammatoriska medicin hon fick efter operationen, att det var därför hon blev så dålig. Men för säkerhets skull har hon även fått en dunderkur antibiotika.

Jag kom hem sent igår, flyget hem från Köpenhamn gick strax efter fem.2015-03-19 17.50.27

Hero jobbade natt, så Heropappan ryckte ut och hämtade Bellis på dagis. Sedan kom han och lämnade henne hos mig. Vi hade soffmys, det lilla av kvällen som var kvar. Och för första gången låg Bellis kvar mig utan protester eller att försöka smita. Hon bara somnade. Det har varit en tillvänjningsprocess under ganska lång tid måste jag säga (i början var det jätteläskigt för henne), men nu bara somnade hon och låg där i över en timme. SÅ mysigt. Till slut blev jag tvungen att väcka henne, när det var dags att krypa till kojs.
2015-03-20 07.44.32

Idag har det varit partiell solförmörkelse och det blev verkligen mörkt. Vädret var ju dock inte mycket att hurra över, men fördelen med molnen var att det verkligen gick att se solförmörkelsen. Jag glömde min kamera hemma, men det var nog lika bra det. Den här bilden är tagen med mobilen.
2015-03-20 10.54.34

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1