Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Jag jobbar mig norrut

Plats: Grand hotell, Falkenberg.
Väder: Ruggigt, grått och mörkt.
Humör: Trött.
Tankar: Nu måste jag i säng.
Gjort: Varit på Österlen över helgen, jobbat utanför Tomelilla idag, åkt buss & tåg till Falkenberg.
Gör: Lyssnar på min första podcast ever.
Planerar att göra: Sova.
Outfit: Svarta jeans, beige linne, blå blus, grå poncho.
Bra: Även dagens besök togs emot väl – jag tror ta mig tusan att jag är ganska duktig på det jag gör.

Vi har varit i Skåne i helgen. Vi körde ner i fredags eftermiddag och sov hos mamma & pappa. I lördags var tanken att det skulle bli Vargmys, men vi beslutade att Vargen skulle få spara på krafterna under förmiddagen, eftersom han varit sjuk. Det blev därför fotojobb för min del under förmiddagen. Efter lunch körde vi mot SysterYster och möttes av en Varg som gick helt i spinn när vi kom (jag, Hero, Lillebror & papsen). Det var en mysig eftermiddag och kväll. Vargens egentliga firande hade ju varit veckan innan, när han egentligen fyllde år, så det var mysigt att slippa konkurrera om uppmärksamhet. 🙂 Bellsan var nog ganska tacksam över att få stanna hemma med Tessa och mamsen (som jobbade hemifrån).

Bella har roat sig med Tessa. De leker ganska hårt emellanåt.image

Igår förmiddag tog Hero, Bella och jag en tur till Annikaföräldrarna, där Annikafamiljen huserade för stunden. Det var riktigt mysigt att träffa allihop och största delen av tiden där spenderades på golvet. Annikabrorens barn var fascinerade av Bella, men väldigt försiktiga med henne. Ett helt okej barnmöte, för Bellas del. Strax före lunch kom SysterYster, Svågern och Vargen ner till mamma & pappa. Det blev bus och mys under eftermiddagen. Hero och Bellsan körde hemåt framåt eftermiddagen, men jag stannade kvar för att jobba som idag.

Tessa fick göra mig sällskap i sängen inatt. Hon är en envis björn, den där. Och väldigt gossig.

imageIdag har jag varit på jobb hela dagen, utanför Tomelilla. Jag fick skjuts in till byn, där jag passade på att fönstershoppa i väntan på bussen. Jag vet inte hur det gick ihop, men den där fönstershoppingen blev väldigt dyr… Buss + tåg till Falkenberg och här är jag nu. I morgon väntar nya äventyr, sedan ska jag hem till mina stjärnor.

 

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1