Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Viner fram i vinterlandskapet

Nu viner jag fram i vinterlandskapet. Snön yr omkring tåget i ett vitt moln. Det är skönt att åka tåg. Särskilt när det i princip går på ett ut mot att flyga. Då åker jag gärna mer miljövänligt och rofyllt. Det blir tyvärr flyg hem, för det fanns inga tåg som funkade.
image

Jag ska vara borta hela arbetsveckan. Götlabörg. Hero protesterar högt och Bellan ger mig en förkrossande blick när jag säger hejdå och stänger dörren efter mig.

Även denna helg har rusat fort förbi. Jag har pysslat med album och andra fotogrejer. Jag har kommit på och glömt bort igen att jag har de där två filmrullarna kvar att framkalla och nu minns jag inte ens helt säkert vad som är på den ena. Den andra är från en workshop i boudoirfotografering som jag var på med Sveriges mästarinna, Brigitte Grenfeldt. Jag ser verkligen fram emot att framkalla dem, men annat har kommit emellan och jag har inte fått ro.

Vi har haft M&R på middag, i lördags, sista brudparet ut 2014. Vi fick en flaska Pol Roger som tack för väl utfört arbete och jag fick därtill en fantastisk goodiebag med samlade läckerheter som jag ser fram emot att testa.
image

Igår hade vi fikamöte med potentiella kunder (jättetrevliga) och jag får nästan lite småpanik över att vi redan börjar bli fullbokade för 2015. Tänk så många härliga människor som vi inte kommer att kunna hjälpa och få lära känna! Tänk så många fantastiska berättelser vi inte kommer att få berätta. Men jag har lärt mig läxan att det inte är värt det att boka in för mycket. Så vi har satt en maxgräns. Fotograferingsmässigt är det inga problem, men redigeringen blir till ett ångestmonster som äter upp varenda ledig minut. Det monstret har jag levt med under hösten och det är inte kul. Varken för mig, eller Hero. Så i år blir jag hårdare mot mig själv. Det får inte bli för mycket och det får inte bli för dåligt utspritt över säsongen. Jag måste säga nej.

Jag har ett ordentligt sug efter att fotografera och det grämer mig lite att jag inte tog med kameran till Göteborg. Men snart nog kommer det mycket fotomöjligheter. Bloggen kommer förresten att lösenordsskyddas tillfälligt under en kort period på några veckor, med start nästa vecka, så hör av dig om du vill läsa.

  • Maria - 13 januari, 2015 - 00:00

    Oj vilken officiell kommentar det blev! Jag menar det jag sa, men ser gärna att du tar bort den från fb. Tyckte jag tog bort krysset.. Tack!ReplyCancel

  • marie - 15 januari, 2015 - 00:01

    Vill gärna fortsätta läsa! KramReplyCancel

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1