Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Tinker Tailor Soldier Spy

Kvällen igår med Magiska, Magnifika, Mirakulösa Malin blev som väntat super. Malin är min äldsta vän som jag träffade på kyrkans barntimme när jag var en knapp handfull år. Utklädd till kyckling (jepp, ni läste rätt!). Vi käkade middag, pratade om livet, gick på Södra Teatern och tog ytterligare ett glas på Clarion, innan vi avslutade kvällen vid ett. En superkväll på alla sätt, fast det är ju inte så konstigt när det är en superkvinna man ska träffa. Hero var go som kom och hämtade mig vid tunnelbanan mitt i natten.

Idag har jag haft en bra dag. Sov länge. Datorfix. Hero och J-Boy åkte iväg och hämtade ved som vi fått. Senare åkte jag och hälsade på Mellis, J och lilla S.

S är alltså 18 dagar ung idag och när hon hade ätit, överlämnades hon i min famn. Jag förstår verkligen det där med att tiden stannar när man har “en såndär liten” (för att citera en person i min närhet) i famnen. Och ändå går den fort, fort, fort. Rasande fort.

Jag lämnade den nyblivna familjen och körde in till Emster, D och Dejan. Kära återseenden och mumsig middag. Det är verkligen fascinerande vilka vändor livet tar ibland. Emster och jag gick senare på bio, Tinker Tailor Solider Spy. För att citera Plin, så var den bra och sevärd, men “klyddig”. En film jag skulle behöva se mer än en gång (eller läsa boken) för att få grepp om allt. Men som sagt, klart sevärd!!

Jag lovade förresten att visa bilder från i fredags, då vi fotograferade med värmekameran… Hehe… 🙂

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1