Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Testar vingarna

Hero har testat vingarna i helgen. Första försöket var osäkert, vilket inte är så konstigt. Det har blivit några krascher, vilket inte heller är så konstigt. Men nu börjar han få kläm på det! Den är lite svår att se, men helikoptern svävar ca en meter framför Hero, ungefär en halvmeter ovan golvet.
image
Det har varit kallt i helgen. Adde var här på fredagsmys. Pizza & spel. Mums & trevligt. Minus sjutton grader när han skulle ta bussen hem, så Hero skjutsade honom till hållplatsen och väntade där tills bussen kom.

Gårdagen var väldigt kall. Sovmorgon. Mys. Minus tjugo grader framåt sen eftermiddag, men det blev mildare under natten.
image
På grund av kylan höll vi oss inne hela dagen igår. Mös. Spelade lite spel. Det roligaste som hände var att jag köpte en begagnad analog systemkamera i top notch-utförande. Canons värstingmodell, EOS 1V, utan en skråma och som bara hade gått 42 filmrullar. Det ska bli kul och spännande att fotografera med film igen!!

Inatt snöade det igen och det har således också varit mildare. Hero och jag åkte till golfbanan och tog en helt fantamagisk tur på längdskidor i solskenet. Minus fyra grader. Det behövde jag. Rensa huvudet. Frisk luft i lungorna. Sol på nosen.
image
image
Hoppas att ni har haft en fin helg?!!

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1