Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

>Parkteatern under Eken, Galärparken

>Igår var det ännu en härlig kväll. Efter ett varmt och kvavt träningspass på jobbet, var vi några kollegor som tog oss till Galärparken på Djurgården. Där vankades det nämligen Parkteater med Pelle Sandstrak! 🙂 Solen sken, folk var glada och med oss hade vi köpt mat från Hötorgshallen och ekologiskt rödvin. Mycket mysigt!!

Xenisen var givetvis också med (spana förresten in hennes nya, fina, rosa koppel!). 🙂 Jag blir så stolt över henne – hon charmade inte bara allt och alla, utan betedde sig helt exemplariskt där i trängseln bland alla vuxna, barn och andra hundar. Två poliser stod bredvid där vi satt och log uppskattande mot henne för att hon höll sig liggande på mitt kommando, trots att det kom fram en hund som mopsade sig och skällde mot henne. Xena darrade förvisso av upphetsning och ville verkligen, verkligen inte ligga kvar – men det gjorde hon. Min duktiga lilla pälskling!!
Därefter blev det kvartsfinalen mellan Tyskland och Spanien. Viva España!! 🙂

En riktigt härlig kväll – tack till alla inblandade!

  • frida - 8 juli, 2010 - 20:17

    >Jag hade verkligen velat se han föreställning, har varit på ahns föreläsning -galen! Hur var den?Sommarkram.ReplyCancel

  • Felicitas - 26 juli, 2010 - 07:37

    >Frida: Det var mer av en föreläsning, så det kanske var samma…?! Riktigt bra hur som helst!!! Kramar!ReplyCancel

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1