Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Om jag säger som så

Om jag säger som så att jag har fått tillbaka de första filmrullarna, vad tror du då? Att allt blev blurrigt och antingen över- eller underexponerat, som jag fasade? Då tror du feeel!! 😀 Allt är givetvis inte perfekt (även solen har fläckar, höhö), men det känns SÅ roligt att fotografera analogt igen!! Nu ska jag finjustera både mig själv och andra processer som påverkar (val av film, inställningar, motiv, komposition, framkallning och slutligen skanning), men jag är IGÅNG!

Här är en bild från den allra första rullen, med en billig skitfilm som inte var riktigt hundra behandlad (inköpt i en liten pressbyråbutik som nog inte hade jättehög omsättning på film, isatt i en kamera som lade av, med ToR till Fiji genom diverse röntgenkontroller på vägen, utdragen ur den första kameran och isatt i en annan).

Se alla de ljusa prickarna som går som en vintergata rakt över bilden – och TÄNK att det operfekta kan ge så mycket CHARM! Vilken känsla det är att fotografera film! 😀

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1