Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Kategori: Sådant man kan vara utan

Eftersom det blivit ett missförstånd vid registreringen av mitt lönekonto hos min nya arbetsgivare, hade inte kontot blivit registrerat och jag fick därmed min lön som en utbetalningslapp i brevlådan (men jag hade lämnat mitt kontonummer som jag blivit ombedd).

Idag efter en besiktning, körde jag till banken för att få ut lönen och sätta in den på kontot. Parkerade på besöksparkeringen och gick in. Det var ungefär två miljarder människor i kö till kassan och bara en kassörsnisse på plats. Det blev min tur efter 35 minuters väntan och på ungefär två minuter hade jag fått mitt ärende fixat. När jag kom ut till bilen möttes jag av den här synen.

WTF?

WTF?!!

Inte felparkering, men dock 350 spänn för att jag hade missat att det behövdes P-skiva… 😛 Boten var dessutom utställd två ynka skitminuter före det att jag kom ut till bilen. Det blev en dyr löneutbetalning! 😛

Å andra sidan fick jag ett litet gäng tusenlappar i “bonuslön” från min förre arbetsgivare i form av semestertillägg som jag hade glömt att jag skulle få och därmed inte räknat med. Får väl se det som summa summarum plus på lönekontot.

Jag som så sent som igår “skröt” för mina nya kollegor att jag minsann bara hade fått en P-bot någonsin (på en sextimmars gratisparkering för ett gäng år sedan, då jag också hade missat/glömt P-skivan).

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1