Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Jag har anmält mig till BBC13

Som några av er kanske vet sedan tidigare, har jag varit en av fyra arrangörer för Blogger Boot Camp under de senaste fyra åren. Det har varit en härlig resa på många sätt, men efter årets störtlyckade BBC12 hoppade jag i land och lät arrangörsskeppet gå vidare utan mig. Det kändes trist i hjärtat, men samtidigt väldigt skönt – för det är allt lite pyssel med ett så stort arrangemang! Och just det sistnämnda var anledningen till att jag hoppade av – tiden. Den är ju för oss alla begränsad (Nobelpriset till den som uppfinner 48 timmar på ett dygn!). Jag kände att jag ville och behövde lägga den lilla tid jag hade över åt familjen och fotoföretaget (som ger mig fulla händer, vilket såklart är väldigt roligt).

Mitt avhopp från arrangörsskeppet hindrar mig givetvis inte från att vara med på själva glädjefesten, så nu har jag precis anmält mig till (F)BBC13! Gör det du också – om jag känner tjejerna rätt (och det gör jag) så kommer det att bli ett sjuhelsikes kalas!

  • Elin - 1 november, 2012 - 21:21

    Jag blev ju lite fundersam då det saknades ett namn!
    Men kul att du hakar på som deltagare, kommer bli träningsfest som alltid 🙂

    Förresten, vet inte om det vara är hos mig men din blogg tar väldigt lång tid att ladda. Är det nån mer som påtalat detta?

    Kram!ReplyCancel

  • pilla - 1 november, 2012 - 22:24

    Kul att du ska bootcampa som deltagare, men måste kännas lite tomt att inte arrangera.

    För mig tar din blogg normallång tid att ladda.ReplyCancel

  • Terese Alvén, sparkibaken.se - 2 november, 2012 - 19:56

    Saknar en av mina arrangörskollegor … tur att vi hörs och ses i andra sammanhang 🙂 (och jag får hålla med Elin, sidan är väldigt seg hos mig med sista tiden.) KRAM!ReplyCancel

  • emelie - 5 november, 2012 - 21:14

    Jag anmälde mig till reservlistan nu! 🙂ReplyCancel

  • Malin - 6 november, 2012 - 11:39

    Wii! Roligt, då ses vi där… 🙂ReplyCancel

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1