Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Inte riktigt som planerat

Flygresan hem gick som planerat i lördags. Och vi hade en mysig hemmakväll med godis i TV-soffan. Vi såg en av tidernas sämsta katastroffilmer och skrattade oss igenom den bitvis.

Söndag. Det blev lite hastigt bestämt att vi skulle kika på några fritidshus och tomter söder om stan. Iväg for vi! Jag kände snabbt att första anhalten inte var ett dugg intressant – tyvärr är det ju ofta så att man inte får tillräcklig information av mäklaren och det känns som att man ödslar tid i onödan. :/ Andra anhalten var en tomt.

Man skulle kunna sammanfatta det i att det inte alltid går som planerat.image

Drygt 2 timmar senare var vi i alla fall loss (tack och lov att vi inte snålat, utan tecknat en bra bilförsäkring!!) och vid det laget var jag stelfrusen, trots varm jacka och varma skor.

Och tomten då? Njaä. Inte heller intressant, tyvärr. Tredje anhalten hann vi aldrig med, utan fick styra kosan hemåt i ilfart.

Middagen som vi skulle bjuda på fick skjutas upp en timme (och vi blev lite sena med matlagningen), men våra gäster var glada ändå. Vi hade bjudit hem Herofarochmorföräldrarna på älgstek och hade en trevlig kväll. 🙂

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1