Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Födelsedagsfirande

Firad som aldrig förr. Helgen före kom ju hela familjen och Fajje upp och överraskade mig. På själva födelsedagen fick jag supermysig frukost på sängen av Hero och massvis av gratulationssånger från olika håll under dagen. Jag har nog aldrig tidigare blivit sjungen för så många gånger på så kort tid. Jag fick vykort från kvinnan jag bodde hos under gymnasietiden. Hundratals gratulationer via sms och Fejjan. Massor av kramar och grattis. Jag och en kollega som fyllde 40 samma vecka bjöd på tårta och blev firade av kollegorna. Fick jättemysiga jordgubbar att sätta ut.

I lördags hade vi kombinerad tant- och inflyttningsfest. Fika på eftermiddagen, då vi hade fått ovärderlig bakhjälp av vänner och familj. <3 Grillning på kvällen (då vi också fick ovärderlig hjälp).

Empan hade bundit mig en jättesöt krans. <3 Foto: Empan.

Presentöppning i solen. Foto: Hero.

Kort och gott hade jag en fantastisk dag och kväll! Tack alla underbaringar!

Jag och vi (inflyttning & förlovning) fick världens mysigaste presenter. Jordgubbar och smultron till smultronstället. Picknick-set och trädgårdsfest-set. Äppelträd och hängmattor. Vackra vaser och blommor, både snitt och till rabatterna. Tid och rekreation. Superstar-ros och minnen från Gwada (bougainvillean var sagolik där och min favorit). Slottshelg och bubbel. Jag har inte allt i huvudet, men det var fantastiska presenter från fantastiska vänner. Gulliga grannar kom över med blommor och vin för att gratulera och hälsa välkomna (vi hade lämnat lappar i de närmsta brevlådorna för att presentera oss och förvarna om festen).

Sötingar.

Miel, som gav mig ljuva minnen från Gwada i form av en supervacker bougainvillea.

En annan underbar present att njuta i (måste bara förstärka konstruktionen på ställningen den hänger i). Foto: Sofys Prins.

Några av alla underbara vänner - ni värmer mitt hjärta!

Det enda jag hade önskat mig mer av var TID. Tid för alla – tid att prata och umgås med mina kära. Men det lirar sällan särskilt bra när man är värdinna för en lite större tillställning, tyvärr, även om vi fick fin hjälp. <3

[slideshow]

  • Anki - 24 maj, 2011 - 21:58

    Ser ut som ni hade en underbar dag… Riktigt somriga och härliga bilder! 🙂ReplyCancel

    • Felicitas - 26 maj, 2011 - 13:17

      Tack, det var en riktigt härlig dag! 🙂

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1