Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Bombhot på Düsseldorfs flygplats

En halvtimme innan vi skulle landa i Düsseldorf (varifrån tanken var att vi skulle ta hyrbil till Köln), meddelade kapten att vi kom till att landa i Köln i stället och att vi skulle få mer information där. Väl på marken fick vi veta att Düsseldorf flygplats har stängts pga bombhot, så det var därför vi blivit omdirigerade till Köln. Jag gissade att det var något sådant, eftersom de inte ville säga vad det var innan vi hade landat…

Nåja. Jag mår i alla fall bra, men sitter fast i ett flygplan och väntar. Vi är nämligen inte det enda planet som har landat här lite sådär oväntat, så det är lite logistiska utmaningar för flygplatsen innan vi kan gå av… Jag är glad att vi redan har bokat hotell här i Köln, för jag gissar att hotellrum kan bli hårdvaluta.

Well, well. Lite spännande, trots allt!

Här har vi precis landat. I Köln, som sagt, i solnedgången.20130924-194214.jpg

Update: Nu är det inte så spännande längre. Vi har väntat i 45 minuter och jag börjar bli hungrig. Fick precis veta att det bara är en enda person som jobbar på Lufthansas nattskift här och att den stackaren (naturligtvis) har häcken full. Kapten trodde att vi skulle vara fast på planet i en halvtimme-timme till. Fast å andra sidan är det nog bättre än Düsseldorf-alternativet. Gissar att kaoset är större där.

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1