Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Att vänta har aldrig varit min grej

Att vänta har aldrig varit min grej. Det gäller i många sammanhang. Just nu väntar jag/vi på att vi ska få hem våra tackkort från England. Jag gjorde klart layouten och beställde dem förra veckan och jag är så himla spänd på resultatet. När vi får hem dem (förhoppningsvis i morgon eller på torsdag), ska de pimpas lite, så att de går i samma stil som inbjudningskorten till bröllopet. Men denna väntan alltså..

Jag vill få dem NU! Fixa färdigt dem NU! Skicka ut dem NU! Och visa på bloggen NU!

Som sagt, att vänta har aldrig varit min grej.. 😉

Logen kan jag dock visa er, såhär på fyramånadersdagen(!), för jag tror inte att jag har gjort det tidigare. Lövad, med böljande ljusslingor, vita ballonger och 450 foton från mina och Heros år tillsammans hängande som vimplar över hela lokalen. Väggljusstaken som pappa svetsat till av en gammal harv. Det var dukat med udda porslin och allas namn var målade på flata stenar som vi själva plockat på stranden i Kyhl. Adde hade gjort våra supersnygga festprogram. Alla bord hade namn efter något som går att odla i Sverige, varav honnörsbordet hette Vete. På alla bord stod ljuslyktor, murgröna och en vetekvist. När dansen drog igång hade vi discoljus och discokula som snurrade.

Till en början var vi oroliga för att vi inte skulle få plats på logen, eftersom vi trots allt skulle bli 106(!) personer. Men det löste sig. Och det löste sig väldigt, väldigt bra! Det kändes som att logen var alldeles perfekt i storlek och form, för vi hade känslan av att alla kom oss väldigt nära när vi dukade som vi gjorde (ett honnörsbord och resten av borden formerade som en solfjäder ut från det). Det blev aldrig några problem med vilka som skulle hamna “längst bort” och därmed enligt etiketten vara mindre viktiga eller av lägre rang (usch, vad jag avskyr sånt där!), eftersom alla kändes så nära. En bra lösning!

Vi var himla nöjda och glada över resultatet – det kändes både personligt, mysigt och vi – även om det innebar en del jobb!

Foto: Lillebror, med vår kamera.

Foto: Emma Tyllström, Adorable Moments

Foto: Emma Tyllström, Adorable Moments

Foto: Emma Tyllström, Adorable Moments

Foto: jag, mobilbild dagen före

Foto: jag, mobilbild dagen före

Foto: jag, mobilbild dagen före

Foto: jag, mobilbild dagen före

Det enda jag ångrar såhär i efterhand, är att jag inte tog några bilder med min riktiga kamera dagen före, i stället för bara halvsuddiga mobilbilder. Jag hade chansen, jag tänkte att jag borde, men gjorde inte. Dumt. Och synd. Och tråkigt. Riktigt allt var nämligen inte på plats då dagen före och jag tänkte att vår goa fotograf, Emma, kom till att ta bilder på dukningen och den färdigställda, folktomma lokalen när det väl var dags. Så blev det dock inte och jag ångrar att jag inte själv fotograferade, när jag hade chansen. Man ångrar bara sånt man aldrig gjorde.

Fyra månader som gifta, var det ja. Det är helt otroligt vad tiden försvinner iväg. Det känns fortfarande jättekonstigt att säga mitt (nya) namn. Konstigt, men väldigt bra. Det pirrar fortfarande till när jag tänker på att vi faktiskt är gifta. Att vi är ett.

Foto: Anders Bursjöö

  • Sanna - 21 november, 2012 - 18:22

    Spännande att få tackkorten, varifrån beställde du dem och varför. Vi ska oxå beställa tackkorten snart kul med lite inspiration//SannaReplyCancel

    • Felicitas - 22 november, 2012 - 08:55

      Sanna: Det är tyvärr bara professionella företag som kan beställa därifrån. :/ Men valet blev så för att vi är lite kräsna med vad vi vill ha – fint och hållbart konstpapper i stället för vanligt foto och tryck på alla fyra sidor tex. Nackdelen är att det inte blir så billigt, men smakar det så kostar det! 😉 Jag lovar att lägga upp bilder, så kan du iaf få inspiration!

  • Sofie - 22 november, 2012 - 08:37

    Haj!!!!

    Äh alltså vissa saker kanske inte är meningen att dokumenteras i bild. Tänk så mycket annat ni fick i foton. En dubbelregnbåge t ex vad är det mot en dukning? (som f.ö var helt fantastisk men ändå). 😉

    Jag vill så himla gärna titta på bilderna från bröllopet med er som Emma tog, kan vi göra det på lördag? 🙂

    Får jag dela ert bildspel på bloggen? Så himla fint! Frågade Emma och det gick bra men frågar såklart dig med! 🙂

    Ha en jättefin dag! Längtar till lördag:) vi kommer upp till er på seneftermiddagen! Tuvafisen får följa med och självklart kameran och jag tar även med mig Martin! (nån måste ju köra…) 😉
    Puss på dig!ReplyCancel

    • Felicitas - 22 november, 2012 - 08:59

      Sofie: PUSS på dig!!

      Klart att vi ska kika bilder! 🙂

      Ja, du får absolut dela bildspelet! Ska lägga upp det här också! 🙂

      Längtar också till lördag!!!

  • JoHo - 22 november, 2012 - 21:27

    Ni hade verkligen fixat det otroligt härligt i lokalen!! SUPERFINT!ReplyCancel

  • Felicitas - 23 november, 2012 - 10:14

    JoHo: TACK SÖTA!! Jag blir så himla, himla glad!! ♥ReplyCancel

  • Sanna - 23 juli, 2014 - 21:19

    Gud vad mysigt ni hade gjort det 🙂 Nu kommer jag några år efter de ser jag men ändå 🙂 Får man fråga var detta fina ställe ligger? Du kanske kan svara till min sida http://www.sannixen.bloggplatsen.se om du ens läser detta någon gång hehe 😀 kramReplyCancel

  • Angelica - 21 juni, 2015 - 20:10

    Hej, så fint ni hade det! Får man fråga var logen ligger? 🙂ReplyCancel

    • Felicitas - 22 juni, 2015 - 14:52

      Hej Angelica! Tack för det – det var perfekt för oss! Logen ligger på Österlen, utanför Borrby. 🙂

    • Angelica - 22 juni, 2015 - 16:16

      Aha! Har logen något namn som man kan söka på? 🙂

    • Felicitas - 23 juni, 2015 - 10:45

      Nja, den är privatägd (mina föräldrars) och hyrs inte ut, tyvärr. 😛

    • Angelica - 23 juni, 2015 - 11:04

      Aha, det var ju synd! 😛 fin är den iaf!

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1