Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Bättre uppladdning 

Idag när jag lämnade Piggelin satt jag med en stund i soffan, men hon var nyfiken på vad de andra gjorde och var inte lika klamrande på mig som igår. Efter en stund gick hon och tog en leksak och kom tillbaka med den till rummet där jag satt i soffan. Hon började leka där på golvet, så jag förklarade att jag skulle gå och att Hero skulle komma sen. Hon blev inte panikledsen, men fick tårar i ögonen och blev ledsen-arg snarare än ledsen-ledsen. Hon ville inte hålla Kim i handen när han föreslog att de skulle hämta frukt, men följde med honom iväg. Ingen hejdåvink i fönstret, ingen slängkyss eller något alls. Mest bara ont i magen för mamman.

Uppladdningen inför babysimmet blev åtminstone bättre för Pigall än vad de har varit de andra gångerna. Nu hade vi badkläderna med i bilen och han somnade på vägen, så han fick sova klart sin halvtimmeslur innan vi gick in. Sedan tog vi lite mellis i caféet innan badet.

Det var mycket bättre att bada med en liten powernap och fika i bagaget. Idag testade vi att göra ett litet dyk, vilket i princip bara innebar att doppa ansiktet. Men det gick bra. Skönt!

Väl hemma hade trädfällarna kommit. Fyra större träd till som fick ge plats åt de mindre som kommer upp. Pigall tog igen sig under tiden.

När Hero och Piggelin kom hem (hämtningen hade gått bra och det var inga konstigheter) gjorde vi en avgjutning av Pigalls hand och fot, precis som vi gjorde med Piggelin vid samma ålder. Jag hoppas att det blir bra!

För Piggelins del blev det provning av UV-dräkter inför semestern. Hon gillade “glasströjan” och fick ha den resten av kvällen.

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1