Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Villa Villekulla 

Idag har vi varit på fika i Villa Villekulla och träffat säljaren, Fredrik. En jättetrevlig kille som tycker att det är superkul att vi som barnfamilj ska flytta in i området. Han säljer för att han har svårt att ha kvar huset själv sedan han separerat, men han vill hitta ett nytt, mindre hus i samma område eftersom han trivs så bra. Han är född och uppvuxen i området och talar väldigt varmt om både det och om huset. Och han är väldigt flexibel och tillmötesgående i hela den här processen. Känns jättekul!! Han öppnade dörren med ett stort leende, armarna utslagna och ett “Välkomna HEM!“.

Bellan fullkomligt flög in i huset och for runt som en virvelvind. Det var längesedan vi såg henne så uppspelt. Jag tror att även hon kommer att trivas!

Fredrik visade oss runt i huset och berättade om allt, svarade på våra frågor och lade till ytterligare information som vi inte tänkt på att fråga om. Sedan bjöd han på fika och vi pratade ännu mer. Vi stannade i 1,5 timme och jag längtar i hela kroppen tills vi kan flytta in. Det känns SÅ himla bra i magen.

Innan vi åkte till Villa Villekulla var vi snabbt förbi Herosysterfamiljens nya hus, som bara ligger några kilometer från Villa Villekulla. De har precis fått tillträde och vi lämnade av lite grejer. Det kommer också att bli kanoners!

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1