Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Signed & sealed 

Kontraktet påskrivet. Så gudomligt skönt! De som köper är ett par i 45-årsåldern med stor hund och utflugna barn. Lite synd att det inte blev en barnfamilj, men jag har alltid med glimten i ögat sagt att det är ett pensionärshus. 😉 Vi har tillträde till Villa Villekulla den 1/3 och överlåtelsen av Borgen blir den 3/4.

När exakt vi flyttar har vi inte riktigt bestämt än, för det beror på hur vi bestämmer oss för att göra med golvet i nya huset. Det är ganska slitet, framförallt i köket och hallen, så vi funderar på att fräscha upp det med en ny slityta. Och det är såklart lättast att göra innan flytten. Det är ett lutat och vitoljat furugolv (golvbrädor, dvs inte parkett). Hur bättrar man bäst ett sådant golv?

Piggelinaren och jag hade en helt okej dag resten av dagen, men eftersom hennes rytm blev lite störd i och med kontraktsskrivningen så var det lite mer gnäll än vanligt. Hon har för övrigt blivit väldigt “pussig” den senaste tiden. Hon bjuder på sånadär blöta pussar som bara föräldrarna uppskattar… 😉

Här har vi Piggelin vid lunchtid. Hon gillar kyckling, men makaronerna var inte så intressanta.

När Hero hade kommit hem käkade vi middag och skålade för allt vi har att fira. Och åt upp den sista halvan av kladdkakan jag hade gjort igår. 😉

  • Anna - 19 januari, 2017 - 12:39

    Grattis, vad skönt att det är klart!!ReplyCancel

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1