Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Överraskning

Full rulle – jag har inte prioriterat att blogga. Här kommer en snabbuppdatering medan jag har en sovande Piggelin på bröstet.

Torsdag: Mammas födelsedag. Vi var på uppföljning hos läkaren med Piggelin på morgonen. Ska fortsätta med refluxmedicinen och har en ny uppföljning efter sommaren. Efter läkarbesöket styrde vi kosan söderut, för att överraska mamma på födelsedagen. Hade stämt av med pappa först. Mamma blev väldigt överraskad och väldigt glad.
imageimageimage

Fredag: midsommar afton. Under förmiddagen fick Vargen och Piggelin träffas för första gången. Det blev dock bara en kortis. Vi hade bjudit in oss själva lite sådär på en höft till att fira med Annikas & Daniels midsommargäng utanför Svalöv och det började redan vid lunch. Det var mycket, mycket trevligt och kul att få fira midsommar med Annika igen – det var precis tio år sedan sist! Bellan stannade hos mamma och pappa i Kyhl.

Vargen träffar Piggelin. Gullunge.
image

Under eftermiddagen var det obligatorisk kransbindning. Även Piggelin fick en, såklart. Sedan var det häng i solen (varmaste midsommar som jag kan minnas och helt underbart väder!), vi spelade turnering med ett kul spel från USA som heter corn hole, klädde och dansade kring stången, käkade godis, dekorerade verkstan där vi skulle sitta på kvällen och hade det allmänt trevligt. Nedan blir det dock bara egobilder, eftersom jag inte vet hur de andra ställer sig till bilder på sig själva och barnen på nätet (vilket jag förvisso skulle ha laglig rätt att publicera, men jag frågar hellre först).

Annika & jag.
image

Piggelin med krans.
image

Piggelin och Hero.
image

Familjen.
image

Jag och Piggelin.
image

Lövat.
image

Snapstävling. Tio bidrag. Det ser ut att ha gått vilt till men jag tog inte ens ett kryddmått av varje snaps och det var rent generellt en väldigt städad fest. Inte mig emot alls faktiskt – var sak har sin tid (själv drack jag 1,5 glas vin och totalt en snaps).
image

Jag i solnedgången.
image

På kvällen skulle jag försöka ta en bild på Hero, men han bara tuggade… 😉
image

En jättegod kladdkaka, med aftereight. Bra idé som jag måste testa.
image

Lördag: Midsommar dag. Vi hade sovit över där, vilket alla gjorde. Himla trevlig tradition. Bamsefrukost och städning efter dagen före, sedan packade vi ihop och körde hemåt framåt lunchtid. På eftermiddagen hängde vi med mamma och pappa nere i Kyhl och på kvällen grillade vi med Vargarna.

Jag kan inte beskriva hur tacksam jag är över att få vakna upp till den här synen denna midsommar. Att vara frisk. Att Hero är frisk. Att Piggelin är här och att hon är frisk. Mina älskade stjärnor.
image

En ny erfarenhet: Piggelin byter blöja i det fria.
image

Bella badar.
image

Mamma och Piggelin i krans.
image

Pappa i krans.
image

Tessa i krans.
image

Piggelin i vagnen. Hon är snart stor nog för sittdelen. Det är galet vad tiden går!
image

Vargen!

Jane (&) Haglund Photography, www.janehaglund.seimage

Vargen tyckte att Piggelin var fin, gullig och galen (det sistnämnda pga att hon gol/skrek – finurligt va?! 😉 ).Jane (&) Haglund Photography, www.janehaglund.se

Söndag (idag): Piggelin och jag har inte gjort många knop. Hero har varit iväg med pappa och skjutit på älgbanan inför höstens jakt. Nu hjälper han till att sätta upp ett partytält inför pappas 60-årsfest på lördag. Jag sitter med en sovande Piggelin på bröstet sedan två timmar tillbaka och börjar få ont i hela kroppen. Men det är det värt.
image

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1